Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN AUTO EKSPLOZIVA

Nisu se htjeli predati policiji: Raznijelo se dvoje napadača samoubojica u Turskoj

turska
Reuters/PIXSELL
08.10.2016.
u 08:17

Dvoje militanata pripremalo se za napad autobombom kad je došlo do eksplozije na cesti iz Ankare prema gradu Haymani.

Dvoje napadača samoubojica raznijeli su se tijekom policijske operacije u okolici Ankare nakon što su ih policajci pozvali da se predaju, prenose u subotu turski državni mediji.   

Aktivirali su automobil bombu koju su ranije pripremili, prenijela je novinska agencija Anadolija dodajući da su dvojica osumnjičenika mrtva.

Militanti, najvjerojatnije muškarac i žena, osumnjičeni su za veze s oružanom skupinom Radničke stranke Kurdistana i vjeruje se da su imali plastične eksplozive i 200 kilograma amonijeva nitrata.

Mediji izvještavaju da se traga za trećom osobom.

 Prema Anadoliji dvoje militanata pripremalo se za napad autobombom kad je došlo do eksplozije na cesti iz Ankare prema gradu Haymani.

Radnička stranka Kurdistana vodi tri desetljeća dugu borbu uglavnom na jugoistoku Turske u kojoj je ubijeno više od 40.000 ljudi. Turska ju smatra terorističkom organizacijom, kao i SAD i EU.

Ključne riječi

Komentara 4

ML
Mlinaric
12:21 08.10.2016.

dvostruki arsini u VL da je slucajno isis imao ovaj napad pisali bi teroristi izveli samoubojstvo, a ovako ako su kurdi pisu ..nisu se htjeli predati...ej srpsko-ruski listu dokle ovako

ML
Mlinaric
12:25 08.10.2016.

pa i narod sirije tojest pobunjenici ne zele da se predaju razimu rusije,iranskim izlamistima i asadovim placenicima, pa ne pisete da se bore godina sa tim agresorima,a rusija bombardira skole i bolnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije