Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nisu podjele, nego otimanje za vlast dvojice nesposobnih – Milanovića i Karamarka

Ideoloških podjela u hrvatskom društvu nema, nego ima samo težnji jedne strane u tim podjelama da jedino ona bude u pravu. I ljevica i desnica hoće biti na braniku povijesnih “istina” i uglavnom na tome graditi svoju političku svidljivost.

Komentari 2

BA
bakulušić
21:01 13.05.2016.

Mene najviše zanima kako će Predsjednica "prepoloviti" druga Tita i ostale komunističke "rukovodioce", koja polovica će biti zločinačka - komunistička a koja polovica plemenita - antifašistička? Koji dio ćemo prezirati i osuđivati a kojem dijelu ćemo se klanjati i zaklinjati? Kod Pavelića i ustaša, naravno, nema dileme. Jasenovac i Šaranova jama ostaju na čvrstim temeljima, onako kako su nas učili u školi. Od 80 000 do 700 000, ovisno o potrebi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.