Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLOBOĐENE OPTUŽBI
Povratak na članak

Nisu krive, no ostaje pitanje: Tko je ubio Kim Jong-unova polubrata?

Malezijske vlasti optužile su djevojke da su trenirane od sjevernokorejskih tajnih agenata da bi izvršile ubojstvo.

Komentari 4

EL
EldersRealm
15:14 02.10.2017.

"Optužba za ubojstvo djevojke bi stajala života." Maltretiranje citatelja od strane nepismenih piskarala se nastavlja, cak i eskalira. Kako ce to optuzba nekog stajati zivota? Valjda ih je osudjujuca presuda mogla stajati zivota, a ne optuzba.

VL
MA
mamunamegalo
10:53 02.10.2017.

Jovanović Richemberg Beus

VL
OB
ObrenM
09:44 02.10.2017.

"One su mislile da se sale"Sve mirise na Ludog prasca,koji je unajmio ove dvije mustre.

VL
MX
Mister X
18:53 09.10.2017.

Tko je ubio Bin Ladena i dali zaista tada ? tko to zna sada ? kad se istina iznosi iz Amerike nakon 50 - 100 godina kad nikoga ne zanima ! Jedino što se zna i to od nedavno .no . Da nema sexa u raju i da je to katastrofa i razočaranje za mnoge vjernike . Jer u odnosu na a Muslimane koji budu nagrđeni sa koliko ono 52 djevice. Dobro Srbi bi zaradili "device" da oni vjeruju u to a to je razlika.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.