Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo ćemo prepričavati'

Nisu htjeli reći mladenki: Pogledajte što im se dogodilo usred vjenčanja

Požar umalo prekinuo vjenčanje
Foto: Facebook
1/2
10.06.2014.
u 17:00

Michael je čekao svoju mladenku, a u trenutku kada je ona trebala doći do njega, pojavila su se vatrogasna kola...

Bračni par iz Oregona umalo je morao otkazati svoje vjenčanje i to zato što su izbila dva velika šumska požara u blizini mjesta na kojem se trebala održati ceremonija. Mladenka je ispričala kako su se odlučili vjenčati na ranču izvan grada Benda u Oregonu.

– To je nekako postalo naše mjesto, bila nam je to lokacija iz snova – ispričala je April Wolber. Vrijeme ceremonije se približavalo, a vatra se širila. – Djeveruše su stvarno napravile dobar posao, smirivale su me i nisu mi rekle ništa o požaru, sve do pola sata prije same ceremonije – otkrila je April, kptv.com.

Michael je čekao svoju mladenku, a u trenutku kada je ona trebala doći do njega, pojavila su se vatrogasna kola. – Došli su zbog evakuacije – prisjetio se Michael. Vatra je stigla preblizu pa su im rekli da će morati odgoditi vjenčanje.

Ipak, roditelji para zamolili su vatrogasce da ih puste da na brzinu obave ceremoniju, na što su on pristali. Par se vjenčao u najbržem mogućem roku i nakon brzog prvog poljupca evakuirani su na sigurno. Fotograf s vjenčanja uspio je uslikati i nekoliko fotografija mladenaca s požarom u pozadini koje su sada postale hit na društvenim mrežama.

– Požar nam je tog dana promijenio planove. Bilo je to vjenčanje bolje od filmskog scenarija i priča koju ćemo prepričavati ostatak života – rekao je Michael.

>> Svatovi nisu očekivali ono što se dogodilo nakon poziranja za ovu fotografiju

>> Nisu ni pomislili što će se dogoditi tijekom vjenčanja na plaži

Foto: Facebook/ Naš potok

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar poklon1234
poklon1234
18:40 10.06.2014.

kakva vijest.... vjerojatno je I ovo preuzeto sa srbijanskog 'kurira' ....

KR
kresimirn
17:27 10.06.2014.

zasto me ovo podsjeca na sdp i hns u zagrljaju pokraj drzave

DK
dr kaunda
18:49 10.06.2014.

zato sto si iz hdz ea a drzavu koja gori zapalio je upravo kradeze i ne razumjiem kakve veze ima ovaj clanak sa politikom mozda ne razumijem zato sto ne volim kradeze i KARA MARKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije