Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZALI DOLAZAK
Povratak na članak

Ništa od sučeljavanja Plenkovića, Bernardića i Škore na HRT-u

Kako neslužbeno doznajemo, umjesto Plenkovića sutra bi se trebao pojaviti ministar Tomislav Ćorić, a umjesto Bože Petrova Marija Selak Raspudić

Komentari 8

RE
RedTree
18:30 30.06.2020.

Koliko znam Plenković u to doba ima predviđen posjet 10. izbornoj jedinici. Mislim da su sučeljavanja korisna pa smo tako mogli sinoć čuti da bi se vratila Jokićeva reforma, koja bi izbacila kompletnu lektiru, svjetske klasike i domaću književnost od Marulića, Šenoe do A. B. Šimića i koja je imala desetke tisuća primjedbi od struke. Plašenje građana suludim teorijama o 3000 dnevno oboljelih od korone, da su maske 100 kuna, zatvaranje cijele ekonomije radi korone, totalno nepoznavanje ekonomije koje bi nas odvelo u bankrot i stanje Venezeula i da je čovjeku draži diktator druge države koji nikad nije ni htio Hrvatsku.

VL
LU
Lui
18:58 30.06.2020.

Škoro gunđa kako ga nitko ne zove na debate i na kraju kad ga pozovu, on ju otkaže. Prokleta je amerika

VL
PA
park54
03:11 01.07.2020.

On meni ni pjevati nezna. Gledao sam neki dan koncert njega i Tomsona,Tomson pjeva ,a ovaj se samo uvija na koncertu. Po meni 0 bodova. A kao političara,to necu ni komentirat.

VL
FI
firestone
23:09 30.06.2020.

ab16, koji si ti idiot

VL
DU
Deleted user
02:00 01.07.2020.

Plenki i Bero bježe od sučeljavanja sa ostalim kandidatima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.