Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE DAVOR IVANKOVIĆ

Ništa nije slučajno, Rusi žele sukob na Balkanu. Tko je sljedeći na nišanu?

16.03.2022.
u 20:35

Tko je sljedeći, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija, partnerska im Srbija? Sve to može postati po željama Rusije ono znamenito balkansko bure baruta. Stoga, onaj nenadani ulazak francuskog nosača aviona prije desetak dana u Jadran, naglo udvostručenje vojnika EUFOR-a u BiH, letovi Rafalea prvo iznad BiH, sada i RH, dolazak dva američka F-16 u Zagreb, sve to nije bilo slučajno. Ovaj je prostor jednostavno na nišanu Rusije. Što se Hrvata tiče, vrijeme je dakle opet za zajedništvo i zbijanje redova.

Ključne riječi

Komentara 42

PH
Petarstijena-HR
21:08 16.03.2022.

Na Balkanu sukob žele samo novinarska piskarala u svojim bolesnim glavama...nitko normalan tko nije na drogama ili psiho bolestan,ne želi rat na Balkanu.Na Balkanu više nema tko ni ići u rat,svi su iselili,ostalo starije stanovništvo..Nikakav rat nema smisla niti bi itko išao u rat sa ni jedne strane..

RE
RedTree
01:03 17.03.2022.

Nama je ovdje dosta ratova zauvijek, jer ove tragedije u Ukrajini su nas podsjetili na sve ono što smo nedavno doživjeli. Pamet u glavu, dosta je da narodi ovdje budu monete za potkusurivanje.

Avatar Professor_Hellingen
Professor_Hellingen
21:34 16.03.2022.

Od toga nema ništa. Ovdašnji narodi su (na sreću) isrpljeni u svakom pogledu najpre zbog rata plus imaju tri decenije loše vlasti te ih više nije tako lako potpaliti da još jednom nastradaju i izgube sve u novom ratnom požaru.. Toliko o eventualnim Putinovim planovima da otvori novi front na Balkanu i Ivankovićevim opskurnim fantazijama. Inače, po mom mišljenju, od bivših SFRJ republika samo SLO, CRO i SRB mogu da opstanu kao države : ostalo su obični provizorijumi. Primer Srbije : Makedonci : daj pšenice, daj kukuruza, daj brašna. Bosanci, sve to + daj struje i vackina, Crnogorci se 100 godina leče i školuju u Beogradu i tu ostaju zauvek, Kosovo - skoro 50% robne razmene sa Srbijom. Pa kakve su to onda države?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?