Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ahmet Tuta
Povratak na članak

Nismo saveznici, Turska je prva crta obrane od Islamske države

Novi turski veleposlanik u Hrvatskoj o Kobaneu, ISIL-u...

Komentari 7

XA
xaron
17:54 24.10.2014.

Evo tipične turske sapunice, samo fali Hurem. Svi teroristi su ušli u Siriju preko Turske, uključujući i one 2 bosanke iz Beča . ISLS i danas ima urede u Turskoj preko kojih ide logistika . U nedavnim prosvjedima Kurda u Turskoj je ubijeno njih 30 , njihovih " braće i sestara " kako kaže ovaj sa slike. Isti ovakav " intervju " je objavljen i u JL te je to sve praganda Turske da popravi svoj imidž. Ono šta naša vlada mora uraditi je udariti Turcima sankcije, a za početak zabraniti emitovanje njihovih filmova i serija, toliko bar možemo učiniti da pomognemo napacenom kurdskom narodu.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:32 24.10.2014.

E sada, ekselencijo, kad ste to rekli svi će Vam vjerovati na riječ. Crvenkapica je uvjerljivija priča od Vašeg izlaganja. Svi upućeniji znaju da se preko turske vehabije opskrbljuju izvozeći naftu. Zato im Kobane i treba.

VL
MR
Mr. Right
20:11 25.10.2014.

Turci su poznati kao lazni prijatelji zapada a sa ovakvim izjavama se to i potvrdjuje

VL
TE
teleskop
18:20 25.10.2014.

da malo modeliram naslov...Turska je prva crta Islamske države

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:05 25.10.2014.

Palestinski terorizam im ne smeta, interesantno...

VL
II
izvor istine
19:29 24.10.2014.

Sta bi jos trebalo da Turska salje svoje vojnike da ginu u borbi protiv Isil. Pa neka ih posalju Izraelci i Amerikanci iki oni koji zele da to Turska uradi ako imaju m-da? Al cini mi se da se nikome ne ratuje radi Kurda. Osim na najlaksi nacin daleko sa visine bez ikakve opasnosti a i to ce Kurdi debelo platiti iz svoji nalazista nafte u Iraku. Izraelci tj. Amerikanci ne rade nikad nista dzabe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.