Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko su i što žele molitelji?

'Nismo fanatici. Muževnost je u krizi, želimo evangelizirati muškarce, ovdje ima doktora i profesora'

06.11.2022.
u 19:32

Svaki muškarac pozvan je biti po uzoru na Krista svećenik u svojoj obitelji i to je nešto što se zagubilo tijekom više stoljeća naše povijesti – kaže Puškar

Ključne riječi

Komentara 348

GL
glištun
05:16 07.11.2022.

Cvijet hrvatske inteligencije.

DB
davor.bajic.7
06:42 07.11.2022.

Hrvatska zemlja gdje je more bistrije od ljudi. Gotovo ništa ne štima a ovi se mole na cesti?! Imaju crkve za crkvene obrede a ovo je licemjerstvo i farsa. 60.000 djece nema za marendu, mirovine nikakve, plaće loše, raspad zdravstvenog standarda, 400.000 ljudi otišlo, itd itd. Smiješni likovi = egzibicionisti. Kao vjernik sjećam se: ne spominji ime Božje uzalud. Ovdje kod nas ništa se aktivno ne čini, moljenje/klečanje je pasivno, a Božje ime se provlači za sve i svašta. Spomeneš Boga i to je to ?

Avatar lola lola
lola lola
07:03 07.11.2022.

Ne shvacam njihovu definiciju muzevnosti? Sto pokusavaju reci s time?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?