Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnoge pred gašenjem
Povratak na članak

Niske kamate tjeraju njemačke banke na štednju

Kamate su niske tako da se građanima više ne isplati štedjeti niti dolaziti u banku položiti novac

Komentari 3

AA
aabbcc
09:38 19.03.2015.

Uskoro ce i kod vas kamate biti negativne a kome se ne svidja neka plati zastitara da mu doma cuva lovu. Uostalom i sve druge usluge Banke naplacuju.

VL
DU
Deleted user
09:31 19.03.2015.

sve se bojim kako ce banke propast.... jeftini kapital iz njemacke ce plasirati u zemlje van EU po povoljnoj kamati od min 10%...

VL
AA
aabbcc
19:06 19.03.2015.

..čak se i bankomati uklanjaju jer se ne isplati održavanje____ Nestaje potreba za bankomatima jer se smanjuje gotovinsko placanje. Neke banke vec danas ogranicavaju gotovinsko placanje pri trgovini ... .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.