Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi krug
Povratak na članak

Niska izlaznost na lokalnim izborima u Francuskoj. Macron: Zabrinut sam

Na izbore nije izašlo blizu 60 posto birača dok i dalje traje zabrinutost zdravstvenom situacijom i nakon beskrajne kampanje, jer su zbog pandemije između dva izborna kruga prošla čak tri i pol mjeseca

Komentari 3

DU
Deleted user
08:11 29.06.2020.

Bila jednom jedna zemlja Francuska ..... predvodnica Europe u svemu ..... od kulture , umjetnosti i svakog drugog napretka u svakom smislu kroz čitavu Fr. i Europsku povijest i onda ... i onda im se dogode ljevičari i ...... end

VL
DU
Deleted user
16:20 29.06.2020.

Macronov brod tone kao Titanik. Kada se Merkel i on maknu sa vladajučih pozicija u Evropi će biti praznik i napokon će biti otvoren put da se rasformira ovaj diktatorijalo- robovlasnički aparat Briselskih bankarskih globalista i tehnokrata. Dan koji će se slaviti više nego završetak 2-og svjetskog rata.

VL
ST
Stipan
15:01 29.06.2020.

Pinocchio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.