Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov kolumnist
Povratak na članak

Nino Raspudić predstavio knjigu kolumni u punoj dvorani u Sinju

Knjiga kolumni koja se još uvijek može kupiti na kioscima diljem Hrvatske, predstavljena je u sklopu Festivala znanosti u Sinju.

Komentari 5

GO
google385
14:56 16.09.2014.

iskrene cestitke

VL
NA
narod1
15:10 16.09.2014.

Nisam znao da ima toliko Hercegovaca tamo ;)

VL
Avatar una12
una12
22:26 16.09.2014.

Bosanci me ne zanimaju.

VL
NI
nicolatesla
15:53 16.09.2014.

^^Tom prilikom naglasio je kako mu Večernji list da za autora tako važnu slobodu u iznošenju vlastitih stavova o društvenim i političkim zbivanjima u Hrvatskoj, Bih pa i šire. - ahah.. Rspudic kao da se javlja iz Sjeverne Koreje. E moj Raspudicu, niti su to Hrvatski mediji, svi financirani sa strane stranih kompanija, niti je to sloboda, sve pod kontrolom EU ''udbasa'', to nije vidjelo niti slobode niti medija. Vise manje svi EU mediji su takvi, zato ih narod uopce i ne cita, nego cita slobodne i neovisne medije, bez kontrole nad glavom, ili alternativne medije. Ako hoces cuti istinu, a slijepci prate krdo ovaca, zato im i jeste tako kako im je. Znas ti to dobro, bolje od mene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.