Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Ninić izvrijeđao Grguričina jer mu je oduzeo riječ na sjednici

ninic
Duško Jaramaz/Pixsell
12.11.2010.
u 18:17

- Pokvarit ću ovako lijepi skup... Moga sam i ja biti pametan pa te ne poslat u školu.. - obrušio se Ninić na predsjenika Gradskog vijeća Gorana Grguričina koji mu je oduzeo riječ.

Revitalizacija stare gradske jezgre - bila je jedina tema izvanredne tematske sjednice Gradskog vijeća Grada Šibenika, na kojoj su vijećnici nastojali predlagati rješenja za oživljavanje središta Šibenika, kamenitih uličica, trgova, utvrda i stepeništa koje se smatraju za jednu od najljepših arhitektonskih cjelina te naravi na Sredozemlju.

Sjednica je sazvana na prijedlog nezavisnog vijećnika Zlatka Štrbinića, a svoje su vizije rješenja problema gotovo beživotne jezgre predlagali iz svih političkih stranaka. Kao vjerojatno nikad do tada, šibensko Gradsko vijeće je bilo složno oko zaključka da je nužno djelovati kako bi se taj najveći šibenski portencijal što iskoristio, uz poštivanje kulturnih, povijesnih, socijalnih, pejzažnih i drugih vrednota. Ipak, dojam vijećničke sloge odmah na početku je pokvaren vulgarnim, konfuznim i agresivnim istupom nezavisnog vijećnika Ivana Ninića (bivšeg SDP-ovca, potom tzv. ultraljevičara, te koalicijskog partnera HDZ-a itd.).

- Pokvarit ću ovako lijepi skup... Moga sam i ja biti pametan pa te ne poslat u školu.. - obrušio se Ninić na predsjenika Gradskog vijeća Gorana Grguričlina koji mu je oduzeo riječ.

Odlazeći u vijećničku klupu Ninić je Grguričinu uputio i tešku psovku i još niz uvreda.

Ključne riječi

Komentara 2

UT
utatica
20:11 12.11.2010.

od kmera ništa novog, lažu, vrijeđaju, optužuju,ubijaju,otimaju imovinu a njihova djeca se odaliu pederastiji, narkomaniji i neradu, napili dečeca prošle godine na Sinjskoj alki pa se malac ujutro probudio bez gača, kažu da je nakontoga dobio slom živaca

VO
Vorosmart
21:06 12.11.2010.

Tko o čemu,usrašica o kmerima.Izgleda da je imala studijsko putovanje u Kambodžu,a smještaj i hranu je otplaćivala čisteći Kmerima pištolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije