Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao i zadranin

Nikolina Udorović (14) nestala drugi put u dva mjeseca

nikolina udorović
19.04.2012.
u 13:28

Karlovačka policija tražii pomoć od svih koji bilo što znaju o nestanku 14-godišnjakinje

Nikolina Udorović, djevojčica stara 14 godina, ponovno je nestala. Priopćila je to službeno karlovačka policija tražeći pomoć od svih koji znaju bilo što o njezinu nestanku. Potpuno isti poziv iz policije uputili su i 14. veljače, dva dana nakon što je Nikolina nestala iz kruga svoje obitelji iz Barilovića nedaleko od Duge Rese. No već idući dan, nakon što su tu vijest objavili svi mediji, N. Udorović je pronađena, također u jednom mjestu u okolici Karlovca.

Policija službeno nije htjela priopćiti nikakve detalje o ovom slučaju rekavši da je to u interesu maloljetnice. No tek nešto više od dva mjeseca nakon tog događaja ona je ponovno nestala i policija je ponovila poziv. Naglašava se da je maloljetna Nikolina Udorović visoka oko 165 cm, ima smeđu dugu kosu i zelene oči, okrugla je lica i jače tjelesne građe. Informacije o njezinu nestanku mogu se dojaviti u Policijsku upravu karlovačku ili na broj telefona 192.

Komentara 16

UT
utvara73
13:55 19.04.2012.

Možda se je ovaj puta udala ili joj ne radi kompas

DU
Deleted user
14:30 19.04.2012.

@ utvara73 rade njoj hormoni...

LE
lebar
16:41 19.04.2012.

facebooook

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije