Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duet s vannom
Povratak na članak

Nikolina Kovačević: Trebam dečka koji je, poput mene, ciničan

Balada “Pamtim” koju je otpjevala s Vannom zavrtjela se eterom te označila povratak na scenu talentirane 21-godišnje Zagrepčanke koju smo upoznali u prvoj sezoni RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”.

Komentari 2

Avatar My Style
My Style
13:25 05.11.2012.

Lepo lepo... i ja volim cinicne ljude...ne mogu da odolim verbalnoj aroganciji i sarkasticnom humoru...u takve se redovno i trajno zaljubljujem :>

VL
Avatar billybull
billybull
12:54 05.11.2012.

Vannom? mislite na onu zenu iz kutine? zakaj onda 2 n? ivana ranilovic, udata vrdoljak? ili 2n izgledaju vise urbano za autora?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.