Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrana prištine

Nikolić: O čemu ćemo pregovarati ako ne smijem ići na Kosovo

tomislav nikolić
Reuters/PIXSELL
07.01.2013.
u 13:25

"Europska unija mora dobro razmisliti kada uvjerava Srbiju da je statusno neutralna"

- Od albanskih vlasti nisam ni očekivao dopuštenje da s dijelom naroda provedem ovaj najradosniji dan i Europska unija mora dobro razmisliti kada uvjerava Srbiju da je statusno neutralna i kako želi pomoći da svi živimo bolje - rekao je razočarano predsjednik Srbije Tomislav Nikolić novinarima u Beogradu ispred Saborne crkve nakon Božićne liturgije komentirajući odbijanje Prištine da mu dozvoli ulazak na Kosovo kako bi nazočio božićoj proslavi u manastiru Gračanica.

- Ovo je u stvari biti ili ne biti - da li predsjednik može ići na teritorij Kosova ili ne i o čemu mi onda pregovaramo - rekao je Nikolić dodajući kako nije tražio da na Kosovo ide u političku misiju nego u vjersku misiju i priznao kako \"tamo nema puno ljudi koji vjeruju u Boga\". Nikolić očekuje da će sutra državni vrh usvojiti platformu o Kosovu na njegov prijedlog, a iz nje će \"proisteći rezolucija koju vlada predlaže skupštini, nadam se u petak\".

Ključne riječi

Komentara 24

VE
velikazmija
20:50 07.01.2013.

eto što vam je dalo gazimestan i NIKO NESME DA VAS BIJE -- i ne tuču vas više ,odvojili su se svi--sad plačite niko nas neće --

VE
velikazmija
20:51 07.01.2013.

odvojili su se nikoliću probudi se --

UR
u.r.a.r.
13:53 07.01.2013.

Nikoliću, ako si ti zaboravio tko si i što si, ostali nisu. I koju politiku si zagovarao. I koje si paravojske slao na Kosovo , u HR i BiH. Vojvodin vojvodo. Možeš se sastajati s dodikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije