Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loš rezultat
Povratak na članak

Dragutin Lesar podnio ostavku! Laburisti nisu osvojili ni jedan mandat

Najprije želim zahvaliti svim onim biračima koji su danas dali glas laburistima, nažalost to nije bilo dovoljno

Komentari 9

CR
crocro
07:10 26.05.2014.

Ja ne znam da li je Lesar došao ravno s Marsa u stvarnost ili ne neozbiljan ili dezorijentiran. Pa on je svjedok da SDP pada iz mjeseca u mjesec a to znači da se naši građani i birači odriču onih koji nas upropaštavaju i koji nisu ostvarili svoja obećanja. I sada na kraju Lesar se javno u kampanji svrstava kao ista ta ljevica od koje se građani u sve većem broju odriču. Čak najavljuje i mogućnost koalicije s takvim SDP-om koji propada. Zar on misli da su građani slijepi da ne vide kuda su okrenuta jedra njegovog broda. I normalno je da će kao i njegov SDP završiti u političkoj prošlosti ili u višegodišnjoj političkoj agoniji, naravno, ako se u budućnosti ne okrenu Hrvatskoj, interesima Hrvatskih građana, domoljubnosti , zaštiti Hrvatskih nacionalnih interesa. Da, ne tvrdim da nemaju dobre namjere za Hrvatsku, ali to će teško ostvariti kao deklarirani ljevičari koji nas ne mogu pokrenuti naprijed. I tu je kvaka njegovog poraza.

VL
LA
larala
08:05 26.05.2014.

lesar da se držao onog što je govorio prije parlamentarnih izbora danas bi bio stranka u usponu, ovako okrecuci se kako vjetar puhne gubi i one što je imao prije...nekada je vikao hr. ne u eu, danas se grebe za eu fotelje, govorio je "ne" sdp-ovoj koaliciji danas diže u saboru ruke za njih....i, sva ta prevara glasaca došla je na naplatu, možeš ih prevariti jednom, dvaput al, triput sigurno neceš

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
07:43 26.05.2014.

Hoces se to Dragutine igrati sa populizmom i podmecati noge SDP-u. Na slijedecim izborima mozda i nestanete jer je ocito eksperiment propao.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
08:06 26.05.2014.

narod zeli promjene ali ne Lesara I kompaniju koja je ogranak SDPea - Lesar je puno pricao ali je dizao ruku u saboru sa SDPeom cak je glasao za LEX PERKOVIC - Ali I Mirela nije nis drugo osim SDP ogranak

VL
DU
Deleted user
07:40 26.05.2014.

Lesar Dragecu i Laburistima želim sretan put u povijesnu ropotarnicu. Hrvati se, na sreću, sve više osvješćuju politički te su shvatili da im oni njegova operetna stranka nemaju ponuditi apsolutno ništa.

VL
OS
osica
10:43 26.05.2014.

Dosta je prodaje magle i uhljebljavanja miljenika, koji mu podilaze.

VL
SS
sokac sa drave
11:01 26.05.2014.

Jedini covjek koji u saboru zastupa sirotinju,radnike i nemocne ne dobije niti jedan mandat.Blago nama kada u drzavi zive samo bogati i netrebaju nam razni Lesari.Idemo poslodavci radnicima netrebaju Lesari,idemo zakon o radu,radna subota i nedjelja,Bozic i Uskrs obavezno radni u tri smjene.Boze dragi glupoga li naroda.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:51 26.05.2014.

Gospodine Lesaru šta si ti očekivao ?? Kako došao tako i otišao..I treba da si dao ostavku...Ne bojim se za tvoju budućnost...Neka dođe Branko Vukšić....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.