Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjet

Nikola Sedlar na čelu asocijacije mladih

sedlar (1)
Lj. Risek
02.08.2012.
u 11:01

Članove Savjeta mladih same su kandidirale udruge mladih i druge civilne udruge te političke stranke

– Gradskim tijelima šaljite što više prijedloga i inicijativa usmjerenih kreiranju bogatijih sadržaja i programa zanimljivih mladim ljudima, a mi ćemo raditi i pomagati u njihovoj realizaciji – poručio je predsjednik ivanečkoga Gradskoga vijeća Čedomir Bračko novoosnovanom Savjetu mladih grada Ivanca. U njega su imenovani članovi koje su predložile udruge mladih i druge civilne udruge te političke stranke.

Savjet mladih, koji će tijekom predstojećeg dvogodišnjeg mandata djelovati kao savjetodavno tijelo Gradskog vijeća za pitanja i probleme mladih, održao je svoju osnivačku sjednicu te za predsjednika izabrao Nikolu Sedlara, dok je dužnost potpredsjednice povjerena Dunji Belščak. Uz njih, u savjetu su i Ana Kolarić, Luka Lančić, Dalibor Sambolec, Martina Surjak, Lucija Šambar, Ivan Vlah i Marija Vidaček. Na sljedećoj sjednici savjet će donijeti svoj program rada i najaviti prve konkretne aktivnosti.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
15:45 02.08.2012.

Još jedna ekipa krvopija Hrvatskoh građana! Recite, kak ih nazvati kad budu živjeli na račun poreznih obveznika? No ne odmah, buju rekli, volonteri smo, pa kad razmašu krila, treba ured, računalo, telefon, auto, kartica za tankati auto, i da bi radili što kvalitetnije, honorar da im bude poticaj. Sve te udruge rapustiti, ionak niko od građana nema koristi od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije