Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja

'Samo značenje 'ZDS' nije kompromitirajuće kao 'Heil Hitler''

25.04.2016., Zagreb - Nikola Grmoja odlazi iz sredisnjice Most-a nakon konferencije za novinare. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
06.08.2016.
u 13:06

- Pozivam sve da se ovim pozdravom ne koriste i ne vrijeđaju dio javnosti', izjavio je Grmoja

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja rekao je da se čuo s ministrom Vlahom Orepićem koji, kako je rekao, ne zna za policijsku prijavu protiv Thompsona. Dodao je kako zna da će Orepić sada biti izložen napadima zbog Knina.

'Inače, zakon nije jasan i policija za isti uzvik ponekad podnosi prekršajne prijave, a ponekad na njih ne reagira. Samo značenje "ZDS" nije kompromitirajuće kao "Heil Hitler". No, pozivam sve da se ovim pozdravom ne koriste i ne vrijeđaju dio javnosti', izjavio je Grmoja za N1 televiziju.

Komentirajući imenovanja u MUP-u Grmoja je rekao da Most nema veze s kadroviranjem i ljudima koje je Orepić postavio.

'Ovi napadi koji idu prema Orepiću samo pokazuju da on izvrsno radi svoj posao. On je čovjek koji je pokazao karakter i hrabrost i koji je pokazao da nije dopustio da se policija instrumentalizira od strane Tomislava Karamarka i HDZ-a. Sad je očito stao na žulj i drugoj strani, koja ga putem svojih medija i novinara napada', rekao je Grmoja.

>> Thompson sinoć zaradio policijsku prijavu zbog stihova 'za dom spremni'

>> Robert Pauletić na Facebooku komentirao prijavu protiv Thompsona

Komentara 124

MI
Miilekubura
14:47 06.08.2016.

Za dom spremni je fašistički manje nego je kuna fašistička, ovi kojima smeta pozdrav ne smeta im sto ih TOVIMO FAŠISTIČKIM KUNAMA. Hrvati idemo na referendum i završimo priču sa ZA DOM SPREMNI.

BA
bakulušić
13:26 06.08.2016.

Na djelu je specijalni rat protiv Republike Hrvatske. Ono što se nije uspjelo oružjem, pokušava se izjednačavanjem svega hrvatskog sa fašističkim što nema veze sa zdravom pameti. Ako jedan pozdrav žele zabraniti jer su ga, navodno, koristile ustaše, onda moraju zabraniti i hrvatski jezik kojim su ustaše govorile, hrvatski zrak koji su ustaše sigurno udisale, hrvatski Zagreb u kojemu su ustaše stolovale... Trebali bi Zagrebu promijeniti ime u Pušća Bistra jer tu sigurno nije bilo ustaša a Hrvatsku bi trebali nazvati Republika Srpska Krajina i time bi ustašama zadali smrtni udarac. Tada bi zavladalo suglasje i mir. Svi bi bili sretni i zadovoljni. Osim Hrvata! A izgleda da je upravo to cilj.

DR
drugPlenky
13:41 06.08.2016.

Koja je ovo banda prevarantsma. Jel vas bar malo sram ćuprijaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije