Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DNEVNICE

Grmoja: Moguće je da je Saucha kriv, ali je i možda samo bio aljkav

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.03.2017.
u 10:10

Grmoja je rekao da smatra da premijeri nisu odgovorni osim ako i sami nisu upleteni u to, u što, kaže, sam ne vjeruje

Potpredsjednik Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja komentirao je nove informacije o lažnim putnim nalozima u Vladi rekavši kako nema informacija o novoj aferi, ali da pretpostavlja da su odgovorni službenici na nižim razinama koji su radili u uredu Vlade.

Grmoja je u razgovoru za HRT rekao da smatra da premijeri nisu odgovorni osim ako i sami nisu upleteni u to, u što, kaže, sam ne vjeruje.

Grmoja je rekao da je moguće da je bivši šef kabineta premijera Zorana Milanovića Tomislav Saucha kriv, da je možda za vrijeme Milanovićeve vlade radio s nekim službenicima koji su to nastavili raditi i nakon Milanovića, ali i da je možda samo bio aljkav pa je potpisivao sve što su mu davali. Što se zapravo događalo, pokazat će istraga, uvjeren je Grmoja.

>> Saucha privatnom istragom otkrio lopova u Vladi – podnio je kaznenu prijavu prije Plenkovićeve presice

>> Plenković: Slučajevi s nepravilnim dnevnicama nastavili su se i nakon Vlade Zorana Milanovića

Komentara 10

Avatar southman
southman
11:40 07.03.2017.

Da sam ja kao direktor firme kojoj sam bio na čelu " bio aljkav " em bih upropastio firmu, em bih završio na robiji, druže Grmoja !!!

MI
Mimizo
10:58 07.03.2017.

grmoja nekad je bolje da šutiš nego sve da komentiraš jeli i ti potpisuješ putne naloge da ne pregledaš

SD
sdpesticid
10:48 07.03.2017.

hrvatski sabor- tomislav saucha: vss - diplomirani pravnik. - stranačka pripadnost: socijaldemokratska partija hrvatske ( od ''slučaja'' nezavisni ) dužnosti u saboru: - potpredsjednik odbora za europske poslove - član odbora za ustav, poslovnik i politički sustav - član odbora za vanjsku politiku. izabran: - lista socijaldemokratske partije hrvatske, hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata, hrvatske stranke umirovljenika, hrvatskih laburista - stranke rada, autohtone - hrvatske seljačke stranke i zagorske stranke. - - s obzirom na funkcije koje je obnašao ( možda još obnaša kao nezavisni zastupnik ), stečeno obrazovanje, nije primjetio da se država potkrada na dnevnicama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije