Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz

Nikica Anić nova je predsjednica Katarine Zrinski Dubrovnik

SABOR HDZ (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
18.09.2012.
u 13:35

Na toj je poziciji zamijenila dugogodišnju predsjednicu Dubravku Marunčić. Na sjednici su izabrane i članice gradskog odbora Katarine Zrinski

Nikica Anić postala je na sinoć održanoj izbornoj sjednici predsjednica Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Dubrovnik, priopćeno je iz HDZ-a Dubrovnik. Na toj je poziciji zamijenila dugogodišnju predsjednicu Dubravku Marunčić.

Na sjednici su izabrane i članice gradskog odbora Katarine Zrinski: Ana Hrnić, Ivana Vukosavić, Dubravka Marunčić, Mirjana Stjepović Marković, Dubravka Čačić i Mirjana Pavlaković.

Komentara 1

BZ
Branko Zajec
16:46 18.09.2012.

Imaju žene vremena, pa ga koriste za druženje. Veći je problem, ako su i one na državnim jaslama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije