Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nijemci u Grčkoj
Povratak na članak

'Nikako nemojte reći kuharu da ste turisti iz Njemačke!'

Grčki domaćini kažu da njihova ljutnja nije usmjerena na njemački narod

Komentari 21

TO
tolitol
15:32 19.07.2015.

Bila mi je kolegica upravo prošle godine na toj istoj Kreti te joj je pri kupovini njemačkih novina nekoliko puta na različitim mjestima vrlo bezobrazno odbrušeno. A to je bilo tada. Mogu se misliti kako je sada. Balkan je Balkan. Emocije uvijek imaju prednost nad razumom, a Grci su se u čitavoj priči oko otplate duga pokazali kao razmažena derišta koja racionalno ne žele razmišljati. Grčko društvo je bolesno, a ova "anegdota" je samo jedan od trivijalnih simptoma te bolesti.

VL
DA
danebi
13:57 19.07.2015.

ma da, koda se to ne cuje...kojeg li glupog savjeta

VL
MA
manjabegic
13:52 19.07.2015.

ne smiju niti na jadranu jer ce vecera u protivnom biti puno skuplja....

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
18:15 19.07.2015.

Njihihihi, neka trazi 'leba u HR, ako ima .uda, pa ce onda vidjeti sto je ljubaznost, njihihihih. Ili "parche pice" ili zatrazi "kesu" umjesto vrecicu ili saket.

VL
CH
chemica
17:00 19.07.2015.

Nisu divljaci kao mi devedesete. Grcima je važnija lova od prebrojavanja krvnih zrnaca.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:14 20.07.2015.

oprezno s kretenima

VL
EV
evropljanin
14:46 19.07.2015.

marina ---ako nemate drugih tema za pisanje nemojte molim vas pisati ovakove gluposti. njemci su uvjek bili i biti ce najomiljeniji gosti u grckoj. jer grci nasuprot hrvatima cijene svoje goste hocu ih da se natrag vrate. a njemci suemci su opet socijalan narod koji hoce pomoci. budite malo objektivniji u svojim izvjestajima. prodajete maglu koje nema .do sada je vec posjetilo grcku 3 miljona njemackih turista. zelite tacne informacije gledajte njemacke vijesti,kao i izvjestaje. preporucim vam to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.