Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar, grad heroj

Nikada viđene fotografije Blage Zadre i nevjerojatna priča o tome kako su nastale

Zapamtite Vukovar
Foto: VL
14.11.2019.
u 16:58

U nedjelju prilog u Večernjem listu, u ponedjeljak CD s pjesmom posvećenom Vukovaru

U nedjelju 17. studenoga u prilogu Večernjeg lista „Zapamtite Vukovar“ donosimo nikad viđene fotografije Blage Zadre i nevjerojatnu priču o tome kako su nastale.

28 godina od stradanja Vukovara, donosimo najpoznatiju ratnu fotografiju iz grada heroja i tragičnu priču o sudbini Vukovarca Slavka Batika kojega su četvorica ratnih zločinaca odvela u nepoznato.

U prilogu pronađite i popis fra Ivice Jagodića, čuvara sjećanja na žrtvu Vukovara, na kojem navodi imena 2717 ubijenih i nestalih. Donosimo i popis poginulih Škabrnjana.

U ponedjeljak 18. studenoga uz Večernji list pronađite dar, CD s pjesmom posvećenom Vukovaru.

Hrvatski Band Aid izvodi jednu od najljepših pjesama o gradu heroju. Jacques Houdek, Vladimir Kočiš Zec, Đani Stipaničev, Jimmy Stanić, Pero Galić, Igor Delač, Nenad Kumrić i Kristijan Rahimovski izvode pjesmu s porukom sjećanja na grad i poginule '91. te nade u zajednički život svih ljudi koji vole ovu zemlju i koji danas žive u Vukovaru.

Prilog posvećen gradu heroju pronađite u Večernjem u nedjelju 17. studenoga, a CD na dar čeka vas samo na kioscima u ponedjeljak, 18. studenoga.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije