Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere protiv korone

Nikad viđene scene: U hercegovačkom gradu specijalci dočekali svatove

Specijalci ispred dvorane za svadbu u Tomislavgradu
Foto: Tomislavnews.com
29.08.2020.
u 13:43

Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dva je tjedna zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom - odluka je Kriznog stožera HBŽ.

Sve je bilo spremno za svatove u Tomislavgradu, ali izgleda da su specijalci poslani kako ne bi dopustili svatovima ući u svadbeni salon, jer je odluka Kriznog stožera HBŽ od prošlog petka jasna: “Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dva je tjedna zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom”, piše Tomislavnews.com.

Svatovi su, inače bili zakazani za petak u 19 sati. Specijaci su, kako navodi isti izvor, išli i prema drugim svadbenim salonima.

Kako se doznaje svatovi su nešto kasnije ipak pušteni u svadbene dvorane samo večerati i podijeliti dar. Ipak nije sve propalo.

Komentara 10

ZA
zagabria4
14:00 29.08.2020.

Primitivizam umiure zadnji i ne haje za civilizaciju i pravila

IM
imamohrvatsku
14:44 29.08.2020.

Tako, tako. To je ono što su Hrvati u Hrvatskoj izgubili. Čvrstinu i odlučnost. Nema hoćeš - nećeš. Institucije moraju funkcionirati. Apsiti jako!

AF
AfganistanskiHrvat
13:52 29.08.2020.

Treba svatove održavati u crkvi. Zaradit će crkva a i svati su sigurni da nema prijenosa virusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije