Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARANT IZ ZADRA

Nikad nije platio pet tona krumpira i oštetio Bjelovarce za 11.000 kuna

Županijski sud u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
15.01.2021.
u 09:56

Protiv 60-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 60 godina, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijevare.

Naime, 60-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom rujna 2019.godine  nabavio pet tona krumpira od 54-godišnjaka s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, koji je po dogovoru bio u obvezi platiti do kraja mjeseca listopada 2019.godine, a kojeg do sada nije platio, čime je oštetio vlasnika za novčani iznos od preko 11.000,00 kuna.

Protiv 60-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:11 15.01.2021.

pa i obitelj gudelj luke iz osijeka koja ima nekoliko opg uzela je tj.oteli si 50 t umjetnog gnojiva i ne zele ga platiti..a drzava om daje 2 milijuna kn poticaja za poljoprivredu...????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije