Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ideološki rastrgane
Povratak na članak

Nikad gora vremena za europske stranke lijevog centra

I španjolski socijalisti (PSOE) upleteni su u frakcijske ratove, a prije neki dan vođa stranke Pedro Sanchez podnio je ostavku nakon povijesno lošeg izbornog rezultata.

Komentari 5

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
09:35 05.10.2016.

Raseljavanje naroda i stvaranje EU nacije, Liabonski ugovor, napad na krscansku kulturu, uvoz arapa i nametanje lgbt "zakona i davanje neogranicenih prava bankama - to vam je socijal demokracija danas , kod nas su i nasljednici kom. zlocinaca. Tako nestoto i treba da nestane , odlazak Obame i poraz na slijedecim izborima u Francuskoj oslobodit ce svijet od ove posasti.

VL
BL
bellator luminis
08:36 05.10.2016.

I ja se čudim, kako možeš bit Hrvat i član Sdp-a?! Hdz je isto priča za sebe!

VL
AM
AMD------------------------
12:19 05.10.2016.

pa dugo je i trajalo dok im se desi isto sto baza njihovih biraca vec -ca 20 godina na radnim mjestima trpi .turbokapitalizam je od 1/3( minimum)radne snage napravio robove a socijal demokrati su to blagoslovili i uslovili .

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
06:04 06.10.2016.

Struktura cenzure i totalitarne vlasti se gradi pod maskom prava jednakosti dok je sloboda misli pod napadom! To su nam donijele lijeve stranke!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:54 05.10.2016.

Nikad gora vremena za europske stranke lijevog centra jer oni desni uz mahutanje sa zastavom, plašenjem sa komunizmom, huškanjem protiv migranata i obečavanjem reformi lako namame one koji teže skuže i lako se napale još posebno kod nas na našem dijelu zabačenog balkana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.