Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA OBRANU
Povratak na članak

Nijemci preuzeli kontrolu nad slovačkim nebom, jača istočno krilo NATO-a: 'Cijela stvar nije daleko od kuće'

Pad rakete u Poljskoj pokazuje koliko je protuzračna obrana važna za srednju Europu. Njemački proturaketni sustav Patriot se od travnja nalazi u Slovačkoj. Što znači biti stalno spreman za obranu?

Komentari 12

DC
DC
16:53 24.11.2022.

Umjesto da se pregovara huskanje se nastavlja.

VL
DU
Deleted user
17:18 24.11.2022.

Sada postaje jasno da smo predodređeni za topovsko meso. Ta mržnja na obje strane znači da nas pripremaju za to. Depopulacija je glavni prioritet ovih zlikovaca. Postoje i političke nijanse, ali neće se zamarati njima kada pokrenu ovu agendu. Učinit će to jer su nas dobro pripremili za to.

VL
HR
Hrast
16:42 24.11.2022.

Njemačka, okupirana zemlja od Amerike, isto kao i Japan. Koliko su jadni govori činjenica da imaju spreman sjeverni tok 2, unatoč tome što je sabotiran, a zna se od koga, to je bez popravak, dakle, koliko je Njemačka jadna govori činjenica da im se stanovništvo smrzava, dok se američki narod grije po običaju. A imaju samo otvoriti pipu i to je to. A ne smiju. Jadno. 🤦🏻‍♂️ Nadam se da će ponosni njemački narod uzdignuti glavu i reći dosta zapadnom imperijalizmu, kao i u konačnici i cijela Europa. Amerika, a tu mislim na njihovu duboku državu koja Ameriku drži u šaci je dakle - europski neprijatelj broj jedan. To ne govorim ja, to govore činjenice. Točka.

VL
OT
otrovnijezik
16:45 24.11.2022.

Trebalo bi poslati jedan dron kako bi se provjerila spremnost obrane.

VL
DU
Deleted user
17:34 24.11.2022.

Nijemci preuzeli kontrolu nad slovačkim nebom ! Anschluss.

VL
DO
DomagojMarić
16:39 24.11.2022.

Rusi će napast Slovacku?

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
16:49 24.11.2022.

Jadan onaj koga suvremeni Njemci čuvaju. Prodjeli Putin Kroz Poljskau eno ga za tri dana u Portugala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.