Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rušili zid

Nijemca teškog 400 kilograma spašavali bagerom

debeli (1)
Foto: The Sun/PIXSELL
1/6
07.08.2013.
u 17:49

Misija spašavanja trajala je šest sati, a njen voditelj Volker Klien izjavio je da se nikad nije našao u sličnoj situaciji

Nakon što je osjetio bolove u predjelu srca, Michael Lehberger (29), težak čak 400 kilograma, u bolnicu je prevezen tek nakon što je bagerom srušen zid kuće kako bi mogao izaći, piše Sun.

Nakon što je postalo jasno kako Nijemac neće uspjeti proći kroz vrata, vatrogasci su probili rupu u bočnom zidu kuće, a Michael je bagerom prenesen u specijalna kola hitne pomoći koja inače prevoze četvero ljudi.

Misija spašavanja trajala je šest sati, a njen voditelj Volker Klien izjavio je da se nikad nije našao u sličnoj situaciji.

Jedan od susjeda izjavio je kako se ne sjeća da je Michael izašao iz kuće u protekle dvije godine.

>> Zbog lagodnog života Emirate zahvatila epidemija pretilosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije