Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prtljažniku

Nijemac pokušao prošvercati Iranku preko granice

Granični prijelaz Buje
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
22.07.2014.
u 14:13

Bez valjane putne isprave Nijemac ju je pokušao prošvercati preko granice, no policija ne otkriva na koji su način Nijemac i mlada Nijemica povezani s njom.

Bujska policija na graničnom prijelazu Plovanija, kad se oko 10 sati u ulaznoj koloni zaustavio VW Touran njemačkih nacionalnih oznaka, odlučila je pregledati vozilo. Za upravljačem je bio  47 godišnji državljanin Njemačke, a s njim  u automobilu na suvozačkom mjestu maloljetna Nijemica. Nakon pregleda vozila otvorili su prtljažnik i ostali bez riječi - ugledali su sklupčanu Iranku.

Bez valjane putne isprave Nijemac ju je pokušao prošvercati preko granice, no policija ne otkriva na koji su način Nijemac i mlada Nijemica povezani s njom.

Zbog prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice Iranki je izdan prekršajni nalog, dok je 47 godišnji Nijemac priveden na prekršajni sud.

>>Na graničnim prijelazima Tovarnik i Bajakovo otkriveno 10 ilegalaca

Komentara 4

Avatar gladnijura
gladnijura
15:39 22.07.2014.

Čim su otvorili prtljažnik vidjeli su sklupčanu iranku. Na čelu joj je valjda pisalo da je iranka!

OB
Objektivno...
07:06 23.07.2014.

Iranke su jako zgodne žene, samošto Iranci prekrivaju njihove najljepše dijelove. Očito je u gepeku bila u badekostimu

BS
bravo_sammir
01:47 23.07.2014.

vidjeli su iranku, ne pise da su znali da je iranka, a po zakonima fizike ona nije postala iranka kad su carinici otkrili nego je bila iranka i prije/ qlannijura razmisli prije nego kritiziras

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije