Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Izgubio živce pa susjedu preparkirao auto viljuškarom: Reakcija policije potpuno iznenadila

njemačka policija
Arne Dedert/DPA/PIXSELL
23.11.2020.
u 11:07

Pozvani policajci nisu mogli pronaći štetu na vozilu niti su mogli kazniti vlasnika posjeda.

Muškarac (51) iz Allgäua u Njemačkoj više je puta tražio od 38-godišnjaka da ne parkira na njegovom posjedu. No, mlađi muškarac ga je stalno ignorirao, pa je 51-godišnjak uzeo stvar u svoje ruke.

Nakon opetovanih i neuspješnih molbi da ne parkira auto na tuđem posjedu ,51-godišnjak u Allgäuu je odlučio premjestiti sam vozilo i to viljuškarom. Kao što je policija u Kemptenu priopćila u subotu, vlasnik posjeda je više puta zatražio od 38-godišnjaka da parkira na drugom mjestu. Kad je 38-godišnjak to u petak ponovno ignorirao, 51-godišnjak je odlučio napraviti neobičan manevar i viljuškarom istovariti automobil 20 metara dalje, prenosi Fenix Magazin.

Muškarac je poduzeo mjere predostrožnosti kako ne bi oštetio automobil, rekla je policija. Pozvani policajci nisu mogli pronaći štetu na vozilu niti su mogli kazniti vlasnika posjeda.

 

Komentara 6

ZV
zvezdomor
11:22 23.11.2020.

reakcija policije svih izmenadila.... vrhunska nepismenost i dalje prisutna , zanima me samo tko te plaća

MA
Maux
18:27 23.11.2020.

Umjesto da brišete moj komentar bolje prepravite tekst tj. prevedite ga na hrvatski jezik.

LE
lector2corrector
11:53 23.11.2020.

Mi u Allgäu-u koristimo viličare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije