Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko crte

(Ni)jednom unutar crte: Postala hit jer se uvijek pogrešno parkira!

Vozačica koja uvijek parkira krivo
Foto: Facebook
1/10
20.02.2014.
u 10:27

Crveni Clio postao je poseban jer ga njegova vlasnica svaki put parkira preko dvaju parkirnih mjesta, preko bijele crte

Vozačica crvenog Clija iz Zagreba postala je hit na Facebook stranici Parking artists koja objavljuje fotografije neslavno parkiranih vozila.

Crveni Clio postao je poseban jer ga njegova vlasnica svaki put parkira preko dvaju parkirnih mjesta, preko bijele crte. No, njezini fanovi iznenadili su se kada se u utorak dogodilo nešto neobično – crveni Clio bio je parkiran unutar jednog parkirnog mjesta.

Vozačica Clija svojim je parkiranjem "zaradila" i poseban album na spomenutoj Facebook-stranici. Pogledajte što su sve zabilježili!

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 10

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:17 20.02.2014.

neznam da li je itko od vas primjetio al u zadnje vrijeme ako ne krenem iste stotinke kad se upali zeleno na semaforu,tj.ni ne upali se zeleno već žuto prije zelenog neko sjeda na trubu i pogledom na ogledalo vidim žensku vozačicu kako maše trubi i psuje.. ne bi me čudilo da počnu izlazit iz svojih autića tražeći šakački obračun..

KA
kafka
11:05 20.02.2014.

Po učestalosti načina parkiranja izgleda da se to ne kažnjava. .

RT
Rollo.Tomasi
12:45 20.02.2014.

Ja znam kak bi ja to riješio. Nikad joj to više ne bi palo na pamet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije