Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠEN OČEVID NESREĆE NA A3

Nije vidio kamion ispred sebe pa se zabio u njega iako je to pokušao izbjeći

Zagreb: U sudaru teretnog vozila i auta poginula jedna osoba, dvoje ozlijeđenih
Zeljko Hladika/PIXSELL
16.07.2021.
u 08:15

Da je on skrivio nesreću koja se 14. srpnja u 2,25 dogodila na A3 blizu prometnog čvora Buzin,  utvrđeno je očevidom koji su proveli tužiteljstvo i policija

Švicarski državljanin (42) sumnjiči se da je skrivio nesreću sa smrtnom posljedicom, zbog čega je po izlasku bolnice uhićen te je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Da je on skrivio nesreću koja se 14. srpnja u 2,25 dogodila na A3 blizu prometnog čvora Buzin,  utvrđeno je očevidom koji su proveli tužiteljstvo i policija. On je upravljao Audijem Q3 švicarskih  oznaka,  te se sudario s teretnjakom srpskih oznaka koji je upravljao državljanin Srbije (48).

Prema do sada utvrđenom, proizlazi da je vozač Audija Q3, vozio autocestom A3 u smjeru istoka,  te je propustio na vrijeme uočiti da se ispred njega u istom smjeru kreće  teretnjak. Pokušao je zakočiti kako bi izbjegao nalet na teretnjak a zatim je pokušao skrenuti u preticajni trak  no u tome nije uspio pa je prednjim desnim dijelom automobila naletio na stražnji lijevi dio teretnog vozila.

U nesreći je poginula suvozačica (28) iz Audija Q3, dok su vozač i putnica iz vozila ozlijeđeni. 

VIDEO Novi Marof: Dva radnika poginula tijekom sanacije dvorca Bela

Ključne riječi

Komentara 1

MT
makan tahi
11:56 16.07.2021.

vidio bi da su mu oči bile otvorene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije