Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANJENA LJUBAV

Nije odobravao vezu svoje kćeri pa pucao u oca njezina dečka

Pixabay
21.06.2021.
u 08:14

Zaprijetio je 42-godišnjaku te uperio pištolj u njega, ponavljajući prijetnje. Ovaj je počeo bježati, a 56-godišnjak je ispalio hitac iz pištolja prema njemu te ga pogodio u gležanj lijeve noge

Jedan ima kćer, drugi sina. Djeca su u vezi. No jedan otac zbog te veze nezadovoljan je i ne odobrava je. Pa uzima pištolj u ruke i puca u oca dečka svoje kćeri. Tako bi se u najkraćim crtama moglo opisati ono što se dogodilo 16. lipnja 2021. u 21.05 u okolici Rijeke te zbog čega je sada 56-godišnjak, inače državljanin BiH, osumnjičen za prijetnju te nanošenje teške ozljede.

Te je večeri došao na vrata 42-godišnjaka, inače državljanina Srbije, te mu je nepozvan ušao u kuću. Htio je s njim porazgovarati o vezi njihove djece koju on ne odobrava, a 42-godišnjaka je tražio da uđe s njim u automobil, što je 42-godišnjak odbio. Pod izgovorom da ide po mobitel, 56-godišnjak je potom otišao do vozila iz kojeg je uzeo pištolj te ispalio jedan hitac u zrak. Zaprijetio je 42-godišnjaku te je uperio pištolj u njega, ponavljajući prijetnje.

Ovaj je počeo bježati, a 56-godišnjak je ispalio hitac iz pištolja prema njemu te ga pogodio u gležanj lijeve noge. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 56-godišnjaku istražni zatvor odredi zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, što je usvojeno.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Toplinski val pred vratima: Temperature će dosezati do 38°C, evo do kada će trajati

Ključne riječi

Komentara 4

LI
linkser2
08:24 21.06.2021.

Lagana deportzcija sa trajnom zabranom ulaska u RH!!!

DO
doktorica
09:20 21.06.2021.

deportacija!

RO
roland
08:33 21.06.2021.

Sukob Roma iz BIH (muslimana) i Roma iz Srbije (pravoslavca)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije