Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMEO I JULIJA NA HRVATSKI NAČIN

Nije odobravao vezu svoje kćeri pa ocu njezinog 16-godišnjeg dečka pucao u nogu

Pištolj
Duško Jaramaz/PIXSELL
16.07.2021.
u 07:39

Tereti ga se da je 16. lipnja u 21.05 u okolici Rijeke, nakon što je doznao da je u njegova kćer u vezi koju on ne odobrava, došao do kuće oca dečka svoje kćeri. Dečka je htio zastrašiti

Zbog prijetnje i nanošenja  teške ozljede optužen je 56-godišnji državljanin BiH, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. 

Tereti ga se da je 16. lipnja u 21.05 u  okolici Rijeke, nakon što je doznao da je u njegova kćer u vezi koju on ne odobrava, došao do kuće oca dečka svoje kćeri. Inače, dečko njegove kćeri ima 16 godina, a 56-godišnjak je, tvrdi tužiteljstvo, htio zastrašiti. Kada im je došao do kuće u nju je ušao nepozvan te je tražio oca 16-godišnjaka da pođe s njim do njegova vozila, što je ovaj odbio.

Nakon toga je, 56-godišnjak, pod izlikom da ide po mobilni telefon, iz svog osobnog vozila uzeo pištolj. Više je puta zaprijetio oštećeniku, nakon čega je prema njemu i njegovom sinu  ispalio jedan hitac iznad njihovih glava. Potom je iz blizine pucao u oštećenikovu lijevu nogu. Ispaljeni metak oštećenika je pogodio u predjelu lijevog skočnog zgloba i nanio mu prostrjelnu ranu.

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da se 56-godišnjaku istražni zatvor produlji  zbog  opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 3

CO
coolman
09:13 16.07.2021.

Bosančeros!

TA
Tango6
09:13 16.07.2021.

A ko drugi nego bosanac neznam kak mi hrvati uopce dopustamo djeci da se druze sa tim bosancima i hercogovcima kad je u njima turska krv ,nož pistolj oruzje to nije odlika hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije