Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj Požege

Nije ni primijetio: Prvašića autobusom srušio u potok

17.09.2013.
u 10:09

Vozač koji nije ni primijetio da je udario dijete napustio je mjesto događaja, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Slijedi obavezni prekršajni nalog.

U mjestu Doljanovci, na području općine Kaptol, sinoć oko 18.30 sati došlo je do prometne nezgode u kojoj je lake tjelesne ozljede zadobilo sedmogodišnje dijete, učenik prvog razreda osnovne škole. Njega je, naime, školski autobus srušio u potok.

Do nesreće je došlo, kako je izvijestila Policijska uprava požeško-slavonska, kada je 51-godišnji vozač autobusa požeških registarskih oznaka ušao u zavoj ulijevo te je tom prilikom zadnjim desnim dijelom autobusa udario u 7-godišnje dijete koje je stajalo na betonskom rubu mosta bez zaštitne ograde. Dijete je palo u potok i lakše se ozlijedilo. Vozač koji nije ni primijetio da je udario dijete napustio je mjesto događaja, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Slijedi obavezni prekršajni nalog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije