Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Zaboka

Nije Krapina prvi zagorski e-grad, mi smo to uveli još 2005. godine

'23.03.2010.... Krapina, Hrvatska... Ivan Hanzek, gradonacelnik grada Zaboka... Photo: Matija Topolovec/PIXSELL'
'Matija Topolovec/PIXSELL'
25.03.2010.
u 17:45

Zabok je, kažu u gradskoj upravi Zaboka, još 2005. godine uveo "ured bez papira", pa Krapina nije prvi e-grad u Krapinsko - zagorskoj županiji

Grad Zabok je prije Krapine uveo ured bez papira, što nam je rekao gradonačelnik Ivan Hanžek, pa su tako u Gradu dostupni i za savjete onima koji to tek uvode. – Na inicijativu gradonačelnika Ivana Hanžeka, Grad Zabok već je 2003. započeo izradu posebnog softvera koji je prvu probu i testiranje prošao u zabočkoj gradskoj upravi. Godine 2005. program je potpuno profunkcionirao i od tada se uspješno koristi – rekli su nam u Gradu.

Taj program omogućuje brže pretraživanje dokumenata, stvaranje opsežne baze podataka s dokumentima starim i nekoliko godina, cijela skupina korisnika može istodobno rabiti dokumente iz programa istodobno, te trenutačno pretraživanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije