Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA TEŠKO UBOJSTVO
Povratak na članak

Nije joj se smio približiti na manje od 100 metara, a ipak joj je ušao u stan i izbo je nožem

Ubo ju je u desnu nadlakticu, lijevu stranu prsnog koša, desnu stranu prsnog koša, desnu bočnu strana trbuha, desnu stranu leđa i stražnju stranu donjeg plućnog režnja

Komentari 3

Avatar Mican999
Mican999
13:31 27.09.2018.

E za takve treba otvoriti Goli otok i na njemu oformiti kažnjeničku bojnu koja bi ga još dodatno maltretirala i to po psihičkoj i naročito fizičkoj osnovi. I da poslati ga na doživotnu robiju, a sve što bi kao zatvorenikk pridonio ili "zaradio" uplaćivati u fond obitelji. Nebi on meni više slobodan hodao. Francuzi su takve slali u Francusku Gvajanu s tim da su znali da je karta u jednom smijeru. SMRAD JEDAN.

VL
OB
ObrenM
14:26 27.09.2018.

Zasto se dokazanom ubojici krije identitet ?

VL
MI
midea
13:34 27.09.2018.

ja mislio da je HDZ izglasao istanbulsku !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.