Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propao natječaj

Nitko nije zadovoljio: Nije izabran novi ravnatelj programa HRT-a

HRT
Foto: Robert Anic/PIXSELL
31.03.2014.
u 17:57

Do daljnjeg, v.d. ravnateljice programa HRT-a ostaje Marija Nemčić koja je ujedno i ravnateljica prisavske produkcije.

Nitko od četiri kandidata koji su ispunili formalne uvjete natječaja nije izabran za novog ravnatelja programa HRT-a nakon obavljenih razgovora s glavnim ravnateljem HRT-a Goranom Radmanom.

To znači da ni tri mjeseca nakon njegove smjene, nasljednikom Gorana Rotima nisu uspjeli postati ni Jasmina Jovev (zviždačica koja je sisačko-moslavačku županicu Marinu Lovrić-Merzel optužila za trošenje županijskog novca u privatne svrhe), ni Jura Ozmec (glavni urednik u probleme zapale Sportske TV), ni komunikacijski konzultant Ozren Kanceljak, ni predavač na Veleučilištu VERN Martin Milinković.

No, naknadno se pojavila informacija da je kandidatkinja bila i Silvija Luksa, koja je također bila na razgovoru s Radmanom, ali ni ona nije prošla.

Kako su svi kandidati dolazili izvan kuće, mnogi su i priželjkivali ovakav rasplet, iako je znakovito da se nitko s HRT-a nije našao među kandidatima. Do daljnjeg v.d. ravnateljice programa HRT-a ostaje Marija Nemčić koja je ujedno i ravnateljica prisavske produkcije.

>> Denis Latin vraća se u ekipu Dnevnika 3

Komentara 6

DU
Deleted user
18:32 31.03.2014.

Nisu imali crvenu knjižicu pa zato nisu prošli

Avatar superhik74
superhik74
18:43 31.03.2014.

Vjerojatno nisu prilozili plavu kovertu uz zivotopis. To ih je odmah diskvalificiralo.

BA
badabing
20:29 31.03.2014.

he,he pa jel Jovev normalna ,pa gdje bi nju izabrali nakon što se zamjerila Partiji??? Vjerovatno je imala naj jače kvalifikacije pa su poništili natječaj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije