Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NJEMAČKOJ

Nije imao COVID potvrdu pa benzinom polio tri zaposlenice gradske uprave i sebe

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
Foto: REUTERS
1/2
14.01.2022.
u 23:44

Mladić je morao predočiti da je cijepljen, da ima negativan test na koronavirus ili da je prebolio koronavirus međutim umjesto toga izvadio je plastičnu bocu s benzinom

Nakon što je zamoljen da napusti gradsku upravu u Dormagenu kod Kölna jer nije imao potvrdu za pravilo 3G, 28-godišnjak je u četvrtak benzinom polio tri zaposlenice, a potom i sebe.

Naime, mladić je morao predočiti da je cijepljen, da ima negativan test na koronavirus ili da je prebolio koronavirus. 

Nakon što je zaposlenice polio benzinom, izvadio je upaljač i držao ga u smjeru njih, priopćila je polciija u Neusu, piše Fenix Magazin. 

Ostali su djelatnici gradske uprave Dormagena svladali muškarca i držali ga do dolaska policije. Prema navodima policije, tri žene su imale blagu iritaciju očiju i dišnih puteva.

Kako navode iz policije, muškarac je prethodno upravi dostavio dopis u kojem je azilant tražio jednokrevetnu sobu. Zatim je zamoljen da napusti zgradu, nakon čega je izvadio plastičnu bocu s benzinom.

Muškarac je izlio oko litru benzina. Policija je 28-godišnjaka prevezla na psihijatrijsku ustanovu.

Komentara 13

AA
Aartur
00:26 15.01.2022.

Židovi su se bez otpora ukrcavali u stočne vagone jer nisu znali šta ih čeka. Današnji nacisti neće moći nagovoriti Europljane da se predaju bez otpora, takva vremena su prošla.

LE
LeonardoGoldman
01:07 15.01.2022.

Kada ne koriste rijeci onda krenu šake. Za osudu je, ali nista čudno obzirom na fašizam.

DU
Deleted user
09:49 15.01.2022.

Nažalost bit će toga još ali svima bi trebalo biti jasno da nisu krivi oni na dnu koji provode zakone nego oni koji su te zakone donijeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije