Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA
Povratak na članak

Nicolas Sarkozy najavio novo investiranje u nukleranu energiju

Danas ne postoji alternativa nuklearnoj energiji. Stoga ćemo posvetiti jednu milijardu eura nuklearnom programu budućnosti, tehnologiji četvrte generacije - kazao je francuski predsjednik

Komentari 5

OB
-obrisani-
22:48 27.06.2011.

Pokazhi im Sarkozi Visepolarni svijet je nastupio, Francuska ima pretenzije da bude jedan od stupova visepolarnog svijeta a Britanci u suradnji s Amerikancima nisu jedini koji mogu mijenjati rezhime i stvarati sfere utjecaja...pametan covjek.

VL
UN
unbekant
23:05 27.06.2011.

sta zar ovaj nedorst rasisitcki ni je jos uhapsen????

VL
TO
Toni50
01:52 28.06.2011.

Nicolas Sarkozy najavio novo investiranje u nukleranu energiju; sa obzirom što je najeftiniji sistem proizvodnje struje....

VL
ST
Stockholm
11:10 28.06.2011.

Dobra odluka Sarkozy! Steta sto se Merkelica iz oportunisticnih razloga priklonila zelenim ...

VL
JU
Jurišić40
22:02 28.06.2011.

Zasto da ne,ipak se radi o Biznisu. Francuska i Njemacka su jao dobro povezana i suradjuju u svim granama privrede. Njemacka se odrice nuklerki a nema jasnu alternativu kako nadoknaditi manjak struje. I naravno dok u Njemackoj zeleni trljaku ruke kako su napravili veliki uspjeh u Francuskoj trljaju ruke kako ce Njemackoj u buduce prodavati struju. Sve u svemu mudra odluka Francuza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.