Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ODBILO KUPCE
Povratak na članak

Evo koliko je država lani uprihodila od poreza na promet nekretninama

U obrascu procjene učinaka porezne reforme najavljuje se daljnje rasterećenje PDV-a, ali konkretne buduće mjere se ne spominju

Komentari 14

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:41 31.07.2018.

Sposoban i uspjesan ministar, kriticari papak do papka kao da nemaju ni osnovnu skolu.

VL
DI
dama.iz.londona
15:15 01.08.2018.

u svakoj državi u svijetu normalno je da država uzme svoj dio u svakom poslu, pa tako i pri kupnji nekretnine, kao što je slučaj i pri kupnji automobila ili bilo čega drugog, jedino kod nas cirkusanti rade veliku paradu od toga, a država mora funkcionirati i Mariću svaka čast što odlično radi svoj posao!

VL
gordan.čmaras
15:19 01.08.2018.

kad narastem bit cu zdravko maric, ups prvo trebam u skolu i na ugradnju barem pileceg mozga hehe

VL
ZM
zuti_mrav
15:17 01.08.2018.

pa vi novinari uvijek cete naci razlog za gluposti, ovaj Maric nakon 30 godina konacno nesto pozitivno radi i opet vam ne valja...nedaj se Maricu samo naprijed

VL
Avatar 2222
2222
12:53 17.09.2018.

Zivi bili pa vidjeli ! Pravde tu nece biti a neces imati uvidnu tablicu ko placa sto..Porez na nekretnine bi trebao biti od 1.5 kuna za siromsnije /srednje obitelji 2.5 kn / bogatiji -4.5 kuna po kvadratu -godisnje-To bi narodod prihvatio bez poteskoca.

VL
FT
feel_the_coruption
15:20 31.07.2018.

Kakav je majstor taj pinokio marić.. laže, laže, laže... Koliko taj može lagati. Razumijem da političari lažu, ali ovako bezočno i hladnokrvno lagati gotovo na svako pitanje novinara, nije lako.. Moraš biti granični psihopat, to su takve glupe laži da ga je stvarno više neugodno gledati... Postavio je nove standarde. Vrdoljak je najveći i najteži lažov, ali ovaj ce ga na kraju nadmašiti trajanjem i upornošću laganja.

VL
ST
stefj
15:52 31.07.2018.

Lijepo se tu vidi da smanjenje poreza ne znači i smanjenje prihoda od istih... No daleko smo mi od konkurentne države, daleko smo i od poreznog opterećenja kakvo je bilo tamo 2008. kada smo bili na vrhu. Sada smo i lošiji, puno lošiji na tablici konkurentnosti, na tablici ekonomskih sloboda, po BDP-u smo na dnu EU-a, po rejtingu smo i dalje smeće itd... Sve ovo su toliko sitne promjene koje ne donose ni približno dovoljno. Kakva smo država najbolje se vidi po tome da nas investitori zaobilaze u širokom luku, poput otoka gubavaca smo... Kada ste čuli za neku investiciju kod nas, a da nije infrastruktura financirana EU fondovima ili neki hotel? Nikada... Pa ova država nije sposobna niti ukinuti parafiskalne namete kojih imamo najviše u EU, nije sposobna urediti niti vlastite strukture, kako onda očekivati nešto? Kakva je tu budućnost osim što će nam uzeti ušteđevinu iz 2. stupa, a onda vjerojatno i ušteđevinu iz banke?... Dajte napravite neki potez kojim ćete pokazati da ima neke budućnosti, a ne ovo kokošarenje 1% simo-tamo. Dajte očistite državne i javne struktura da stručni i sposobni vide da možda dolaze druga vremena, te da će moći dobiti posao na osnovu znanja, a ne veza. Dajte pustite tržište i maknite državu, a ne da se država miješa u sve i da preko 73% građana dobija novac iz proračuna... Ovo sada je raj za uhljebe i smrt za stručne i sposobne...

VL
DU
Deleted user
14:33 31.07.2018.

Tko ovome vjeruje je Plenković!

VL
RI
rightside
14:30 31.07.2018.

plenkovicu, maricu,, vi ste koliko znam obecali da vise nema novih nameta i poreza..sjetite se svog pocetka,,)))))) no da, gluposti pitam,, koga briga sta se obeca,,)))) a npr lopovluk u uljaniku vas ne zanima?? ili se bojite neceg kad ne zelite po tom malo "prekopat"))))??

VL
SM
san.martino
14:17 31.07.2018.

U vladi sjede budale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.