Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ZABAVA
Povratak na članak

Ni Partija nije uspjela zabraniti kviz. Ovo je deset razloga zašto ga ljudi masovno igraju

Tek prije 16 godina kviz je ušao u pub. Tako je krenula revolucija.

Komentari 1

ZO
zoranos
22:39 03.10.2021.

Kad smo kod kvizova ... ima li neko logično objašnjenje zašto HRT forsira jednodimenzionalne kvizove stranih produkcija (Mlijunaš i potjera) koji su toliko jednostavni i svaka epizoda je kao da gledamo reprizu samo sa drugim pitanjima??? A ne žele ponovno napraviti Kviskoteku koja je bila 3, 4 kviza unutar jednoga i toliko zanimljiva da jednostavno ne razumijem zašto je nema??? Autorska prava pokojnog Laze Goluži i sada njegovih potomaka nisu problem jer kada je Lazo umro HRT je pustio jednu Kviskoteku - dakle mogu ako žele, ali iz nekog razloga ne žele.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.