Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ni nadzor policije ne pomaže: Skinuta još jedna dvojezična ploča

Dvojezična ploča sa zgrade za Socijalnu skrb iščupana je sa zida
08. listopada 2013. u 11:03 0 komentara 32 prikaza
vukovar,ćirilica,natpisi (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL

Tijekom noći skinuta je još jedna dvojezična ploča i to ona sa zgrade za Socijalnu skrb u Vukovaru.

Zasad se ne zna ni tko ni kako su u tome uspjeli kada se zna da je od jučer, kada su skinute tri ploče, preostale dvije bile pod pojačanim nadzorom policije.

Dvojezična ploča sa zgrade za Socijalnu skrb iščupana je sa zida, tako da na njoj nema nikakve oznake o kojoj se instituciji radi.

Policija je do podne poslala priopćenje za prethodna 24 sata gdje se spominju tri ploče koje su skinute u ponedjeljak oko 17 i 30, te da je četvrta ploča skinuta tijekom noći s ponedjeljka na utorak. Navode i da se provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta osoba koje su skinule i otuđile ploče kao i ostalih okolnosti opisanih događaja.Tijekom današnjeg dana u policiju je u svojstvu građanina pozvano više osoba koje su davale svoje izjave o najnovijim događanjima u Vukovaru.

Od pet ploča koje su do jučer bile postavljene na zgrade institucija u Vukovara "u životu" je još samo jedna i to ona na zgradi policijske postaje koja je danas do podne pod pojačanim osiguranjem.

U Vukovaru je i danas vidljivo pojačano prisustvo policije.

>>Stožer: Tko je kriv za jučerašnje skidanje ploča u Vukovaru

>>Branitelji u Vukovaru skinuli tri dvojezične ploče

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.