Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna je pala

Ni nadzor policije ne pomaže: Skinuta još jedna dvojezična ploča

vukovar,ćirilica,natpisi (1)
Goran Ferbežar/PIXSELL
08.10.2013.
u 11:03

Dvojezična ploča sa zgrade za Socijalnu skrb iščupana je sa zida

Tijekom noći skinuta je još jedna dvojezična ploča i to ona sa zgrade za Socijalnu skrb u Vukovaru.

Zasad se ne zna ni tko ni kako su u tome uspjeli kada se zna da je od jučer, kada su skinute tri ploče, preostale dvije bile pod pojačanim nadzorom policije.

Dvojezična ploča sa zgrade za Socijalnu skrb iščupana je sa zida, tako da na njoj nema nikakve oznake o kojoj se instituciji radi.

Policija je do podne poslala priopćenje za prethodna 24 sata gdje se spominju tri ploče koje su skinute u ponedjeljak oko 17 i 30, te da je četvrta ploča skinuta tijekom noći s ponedjeljka na utorak. Navode i da se provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta osoba koje su skinule i otuđile ploče kao i ostalih okolnosti opisanih događaja.Tijekom današnjeg dana u policiju je u svojstvu građanina pozvano više osoba koje su davale svoje izjave o najnovijim događanjima u Vukovaru.

Od pet ploča koje su do jučer bile postavljene na zgrade institucija u Vukovara "u životu" je još samo jedna i to ona na zgradi policijske postaje koja je danas do podne pod pojačanim osiguranjem.

U Vukovaru je i danas vidljivo pojačano prisustvo policije.

>>Stožer: Tko je kriv za jučerašnje skidanje ploča u Vukovaru

>>Branitelji u Vukovaru skinuli tri dvojezične ploče

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije