Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Računalna prijevara

Neznancu uplatili tisuće eura za 'povoljan' kredit

krediti
Patrik Macek/PIXSELL
31.01.2017.
u 13:31

Iz policije upozoravaju građane da ne nasjedaju na ovakve ili slične online ponude za "povoljne" kredite

Policiji u Požegi isti su dan prijavljena dva gotovo identična slučaja računalne prijevare. Pleterničanin (52) i Kutjevčanka (55) prijavili su kako su u razdoblju od listopada prošle do siječnja ove godine u više navrata putem elektroničke pošte kontaktirali osobu koja se predstavila kao djelatnik banke iz Francuske te im ponudila realizaciju povoljnog kredita uz uvjet da ranije uplati novčani iznos od nekoliko tisuća eura.

Nakon što su uplatili novac, nepoznata osoba im se više nije javljala. Iz policije upozoravaju građane da ne nasjedaju na ovakve ili slične online ponude za "povoljne" kredite, budući da se u većini slučajeva radi o prijevarama. 

>> Policija otkrila kako su prevaranti od dvije starice ukrali čak 572 tisuće kuna

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:14 31.01.2017.

Kak glùp moras biti da popusis takve gluposti?

MA
marijaqwer
16:42 31.01.2017.

Ljudska pohlepa za " lakom i brzom " zaradom je glavno oružje prevaranata. " Daj ti nama sada " malo" i već sutra mi tebi dajemo višestruko više " , a to sutra nikako da dođe.

HR
Hrabraja
20:53 31.01.2017.

Koji luzeri, meni se javio Nigeriski princ i poklanja mi 500.00 eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije