Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETROV I KOVAČIĆ U SPLITU

'Nezavisni val s juga pomest će korumpirane političare'

08.09.2015.
u 11:28

Metkovski gradonačelnik Božo Petrov govorio je o tome da se lokalna problematika ne može potpuno riješiti ako u to nije uključena državna razina

Platforma Mosta nezavisnih lista predstavljena je jučer u splitskom Klubu mladih, gdje je potvrđen i izlazak na izbore u X. izbornoj jedinici.

Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić istaknuo je da je X. izborna jedinica zahvaljujući nezavisnima pokazala da političko djelovanje može biti drukčije od onoga na kakvoga smo naviknuli. Istaknuo je da su i on i Petrov „slučajni“ gradonačelnici koji su se na svojim funkcijama našli iz potpuno drugih razloga nego većina izabranih gradonačelnika i načelnika u Hrvatskoj.

Naglasio je da u Mostu nisu ideološki opterećeni te da nikakve koalicije s HDZ-om i SDP-om ne dolaze u obzir.

Metkovski gradonačelnik Božo Petrov govorio je o tome da se lokalna problematika ne može potpuno riješiti ako u to nije uključena državna razina.

– Postoje razne poteškoće s kojima se susrećemo u lokalnoj samoupravi, a država nam svojim odnosom prema tim najnižim razinama vlasti baš i ne pomaže. Iz toga razloga odlučili smo se za izlazak na parlamentarne izbore jer vjerujemo da ćemo tako pomoći manjim sredinama koje su zapostavljene ili zbog loših zakona ili zbog nemara države – istaknuo je Petrov.

>> Most nezavisnih lista i inicijativa Ivana Lovrinovića zajedno na izbore

Komentara 10

CV
cro_vuko
13:23 08.09.2015.

Samo naprijed! Mladi i obrazovani su uz vas!

Avatar karlo
karlo
11:50 08.09.2015.

Konačno treba maknuti ove dinosaure čije face gledamo 24 godine sa vlasti,i postaviti mlade i pametne ljude,koji će nadam se biti motivirani za promjenama(nadam se samo da neće promjeniti svoj bankovni račun)

BE
berija
11:59 08.09.2015.

Genijalno! Fantastično! Nećete participirati u vlasti? I? Tko će glasovati za vas? Idemo na izbore da bismo ušli u Sabor i dobivali dobru plaću ali ne želimo preuzeti odgovornost i sudjelovati u vlasti. Bit ćete korektiv? Tko će vas što pitati? Ako niste gledali, odluke se donose većinom. Vi ćete poslije reći: A što smo vam mi rekli? Ništa. Ne želite se izložiti donošenju odluka, ali biste u Sabor? A što ćete tamo? Ah, da. Plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije