Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema predaje'

Nezavisna lista Stipe Petrine na izbore izlazi sa Strankom Slobodna Hrvatska i Pokretom Zajedno

22.7.2016., Primosten -  Nacelnik Opcine Primosten i saborski zastupnik Stipe Petrina Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
04.08.2016.
u 13:55

"Nema predaje kako u političkom prostoru tako ni predaje resursa s kojima Hrvatska raspolaže", poručeno je iz nove koalicije.

Pod motom "Nema predaje", Nezavisna lista Stipe Petrine na predstojeće parlamentarne izbore izlazi zajedno sa Strankom Slobodna Hrvatska i Pokretom Zajedno, objavili su na konferenciji za novinare u Zagrebu.

"Nema predaje kako u političkom prostoru tako ni predaje resursa s kojima Hrvatska raspolaže", poručeno je iz nove koalicije. "Probat ćemo promijeniti sliku Hrvatske te pozivam na stvaranje trećeg puta kako bi se razbila polarizacija Hrvatske na HDZ i SDP",  rekao je Petrina.

Upravo te dvije stranke, ističe Karino Hromin Šturm (Pokret Zajedno), tvrde da će nas izvući iz stanja koje u koje su nas tijekom proteklih 25 godina doveli, a što je, kaže, nemoguće. Ako se radi o socijalnoj zaštiti građana - bit ćemo lijevo, ali ako se radi o vitalnim i nacionalnim interesima - bit ćemo desno, pojasnio je.

Ako osvoje vlast, kažu, radit će na povratku pravnog suvereniteta Hrvatske, financijskog suvereniteta te poništenju pretvorbe i privatizacije, koja je, ustvrdio je Hromin Šturm, bila u 98 posto slučajeva nezakonita. "Uvjeren sam da će ova koalicija na čelu sa Stipom Petrinom, kao simbolom otpora, ostvariti respektabilne rezultate na predstojećim izborima", rekao je Dražen Dizdar (Slobodna Hrvatska) i dodao kako u svakoj izbornoj jedinici očekuju bar po jednog zastupnika.

>> Petrina osuđuje provokacije Raškovićeva unuka tijekom ljetovanja u Primoštenu

Komentara 12

KA
kajinx
15:16 04.08.2016.

Svaki Hrvat treba imati svoju stranku. To je jedini put do bogatstva.

BI
Binga01
14:25 04.08.2016.

Sad već imaju tri glasa.

VE
vecernji55
16:48 04.08.2016.

I nek ulove jos kojeg pokemona i eto solidne stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije