Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burza

Nezaposlenost u Međimurju pala 3,2 posto

'16.02.2011., Hrvatski zavod za zaposljavanje, Zvonimirova 15, Zagreb - Po najnovijim procjenama u Hrvatskoj ima 335 000 nezaposlenih. Nezaposleni provjeravaju ima li slobodnih radnih mjesta.  Photo:
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
21.10.2011.
u 14:27

Rezultat je to povećanog zapošljavanja, zbog kojeg je iz evidencije izbrisano 585 osoba. Istovremeno, na HZZ je prijavljeno 445 građana koji su ostali bez posla

Nezaposlenost u Međimurskoj županiji pala je 3,2 posto! Na kraju rujna evidentirana su 6534 nezaposlena. U usporedbi s rujnom prošle godine, nezaposlenih je 7,7 posto manje. Rezultat je to povećanog zapošljavanja, zbog kojeg je iz evidencije izbrisano 585 osoba. Istovremeno, na HZZ je prijavljeno 445 građana koji su ostali bez posla.

Poslodavci su tijekom rujna iskazali potrebe za čak 876 radnika, što je 116 posto više nego u kolovozu. Najviše slobodnih radnih mjesta bilo je u metaloprerađivačkoj i građevinskoj industriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije