Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
500.000 nezaposlenih
Povratak na članak

Nezaposlenost u BiH dosegla je rekordnih 43,5 posto

Nezaposlenost je na najvišoj razini od travnja 2007. godine te je u studenom 2011. porasla 2,6 posto u odnosu na 2010. godinu.

Komentari 8

AS
a_sutra
19:03 30.01.2012.

\"No nagađa se da je stvarna nezaposlenost 27,9 posto zbog sive ekonomije koja postoji u toj zemlji.\" Pa ova drzava je skroz siva, Zapad je odrzava u zivotu. Pitanje je samo do kada???

VL
WA
wahr
19:29 30.01.2012.

30.01.2012. u 19:03h a_sutra je napisao/la: zapad je rezirao rat zapad je produzvao rat zapad je zahebao Bosnu.

VL
RI
Riznica
19:31 30.01.2012.

Bosna u ne zaposlene ubraja volontere kao i studente za razliku od drugih drzavica koji to ne cine !\"

VL
DK
@dko
08:40 31.01.2012.

To je propala zemlja. Dok sve druge balkanske zemlje gledaju napred oni kledaju nazad.

VL
NE
Nelica
14:30 31.01.2012.

Bosna je \"siva\", a Hrvatska to nije! Možeš misliti! Bosna jest jadna u financijskom odnosno materijalnom pogledu, ali tom narodu sve sile Zapada nisu uspjele ubiti dušu ni sa najsuvremenijim oružjem... A Hrvatska je pak izvana ušminkana smišljenim marketinškim trikovima, a iznutra sama trulež! Hrvatska je siva, trula i pokvarena, prepuna umišljenih, licemjernih i prepotentnih politikanata!!!

VL
AB
A.B.
14:57 31.01.2012.

pitanje je, dali je BiH takva kava je, jer je narod takav kakav je. ILI Dali je narod BiH takav kakav je, jer je drzava takva kakva je. U BiH ustvari nema nezaposlenih, jer od drzave nema niti socijale niti ikakve pomoci. Tako da ustvari svatko mora nesto radit. To je drzava koja ustvari nije drzava i ne funkcionira. Nista ne govorim protiv bosanskog pucanstva, koje je meni ustvari simpaticno. Govorim samo o toj uzasnoj drzavi, za koju je rijec \"perspektiva\" totalno strana. Tako da ne razumijem da ovi bosanci ovdje na forumu nisu u stranju reci: \"DA, JA ZIVIM U UZASNOJ RZAVI\": Nego jos cak i brane stanje i opravdavaju ih nekim amerkinacima i svijetom itd. A politicari se vesele i kradu dalje, jer nisu oni krivi nego stranci. to ne razumijem. sem toga su napetosti izmedju SVIH etninteta svakodnevni, a to je ustvari mimo ekonomske situacije naruznija stvar. boga pitak koliko ce mira jos biti u BiH?

VL
PE
perozagreb
15:13 31.01.2012.

Evo, Hrvatska je Bosni za petama! Svi smo u istom loncu. Koliko nas još treba pritusnuti dok negdje ne provali?!

VL
OB
-obrisani-
11:10 01.02.2012.

Izgleda da rat nije gotov.Ali sledeci rat je protiv nasih politicara koji nas zavadjaju a pljackaju svaki svoj narod,Dodik Srbe,Tihic Bosnjake a Covic Hrvate.Ali mi smo krivi.mi smo ih izabrali iz inata onim drugim.Klempavi Sulejman Tihic tvrdi da nije nezaposlenost tolika nego je 100-200 hiljada kao u bilo kojoj drugoj zemlji.Nije Suljo u tvoj porodici,tu svi rade i kod tvojih im prvonadju posao pa ih onda radjaju.Otvori malo zamraceni prozor tvoje luksuzne limuzine i vidjeces gladan narod koji je na rubu egzistencije.Ali mi smo krivi.gledam na TV tip iz Stoca kaze \"Nek je Hrvat i najgori lopov samo da ne bude balija\".Isto tako razmisljaju i Srbi i Bosnjaci,bolje da me moj pljacka nego cetnik kolje itd.Strah je najveci ljudski neprijatelj kako kazu majstori borilackih vjestina,tako je i Bush dosao na vlast plaseci Amere sa mujahedinima ai Slobo u Srbiji.A sa nama je tako lahko manipulirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.