Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krizna žarišta
Povratak na članak

Nezapamćeni bjegovi: ovo su migrantske krize o kojima se ne govori

Jemen je pogodila jedna od najvećih humanitarnih katastrofa u posljednjih sto godina

Komentari 12

KR
Krotila
17:52 07.12.2018.

po Mađarsķom sistemU

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
18:28 07.12.2018.

Da se prime posla umjesto klanjanja...? Za dinamit imaju love.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
18:17 07.12.2018.

VL i ostali MSM su pristali ne izvještavati o agresiji na Jemen.. a znamo i zašto.. iz istog razloga zašlo lažu o uporabi kemijskog oružja od strane Assada

VL
ZA
Zapadnjak
19:05 07.12.2018.

nekad bi ove stvari zaista i bila europska i odgovornot SAD-a, europa je imala kolonije, vojne interese, europske zemlje su se medusobno natjecale za prevlast izvan europskog kontinenta i slicno, sada pak to vise nije slucaj, pa ni nema te odgovornosti, neka se snalaze kako znaju i umiju, to se nas ne tice i nije nas problem, a osim toga vecina spomenutih kriza se ionako moze rjesiti silom, ratovanjem ili nasilnim micanjem vlasti u pojedinim zemljama, pa ako bi neka zapadna zemlja to napravila dezurni dusebriznici, ljevicari i izdajice bi skvicali o kolonijalizmu, imperijalizmu i okupaciji, zato je najpametnije gledati svoja posla i ne zamarati se tudim poslima - naravno, sigurno ce bit nevinih zrtava, pa ako netko vec zeli upirati prstom u zapad, treba upirati u ove koji brane bilo kakvu intervenciju koja bi zapravo i mogla rjesiti poneki problem, a za koju je potrebno primijeniti silu...

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
18:40 07.12.2018.

Dok skoro 50 % planetarnog bogatstva pripada samo jednom procentu izabranih ne može se ništa bolje ni očekivati. Na sve to dolaze ratovi, većinom upravo izazvani od tih izabranih, pa onda još luđačke teorije o prenapučenosti planete, isto tako jošš luđe teorije o promjeni klime prouzrokovane ljudskim djelovanjem i sl. navode na zdravorazumski zaključak da se nazaustavljivo krećemo prema kataklizmi nikad do sada viđenoj i doživljenoj. Svako živo biće koje još imalo u sebi posjeduje osjećaja za pravdu i želju da njihovi potomci donekle žive dostojno čovjeka, trebali bi izaći na ulicu i protiv svega toga protestirati.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
13:06 08.12.2018.

Kad se sjetim da su naši ljevičari i filozofi navodili Venecuelu kao zemlju uzor i kako trebamo težiti takvom društvenom uređenju!!! Gdje god vladaju komunisti i islamisti kao posljedica je egzodus stanovništva. Kod nas ne vladaju islamisti, ali vladaju komunisti.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:04 07.12.2018.

kog vraga uopce zive u toj pustinji. Treba ih sve preseliti u Europu, nek poboljsaju demografsku sliku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.