Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poplavljene četvrti
Povratak na članak

Nezapamćene kiše u Kini usmrtile najmanje 25 ljudi: U metrou putnicima voda dosezala do ramena

Količina kiše koja je pala na području Zhengzhoua u posljednja tri dana zabilježena je “samo jednom u zadnjih tisuću godina”, izjavili su meteorolozi

Komentari 2

SS
sokac sa drave
20:59 21.07.2021.

I tako negdje tamo prije 25 godina bilo je nekoliko susnih godina inace nista neobicno u ciklusima zemlja je uvjek prolazila obicno su stari ljudi rekli sedam kisnih sedam susnih godina.Govorili su nam da cemo za 20 godina biti zeljni vode da cemo voditi ratove za pitku vodu to jest dan danas a istina je vidimo i sami ima vode na bacanje i nitko zedan nije.I bas tu su osjetili zeleni mutikase da valja osnovati stranku koja ce nas spasiti od klimatskih uvjeta na koje ljudska ruka nema uticaja.Kazu moramoo se boriti protiv co2 ne razmisljajuci da sume i biljke bez co2 umiru i nestaju.Poceli su se igrati boga i nemogu sprijeciti vulkane i mora iz kojih izvire co2.Zemlja je ulazila u hladno i toplo doba koje je trajalo desetak tisuca godina.Zemlja je zivi organizam i ne dozvoljava da neki homosapijensi pacu prste u nesto cemu nisu dorasli.Zemlja nam salje poruku da pustim njoj i Bogu da sve regulira inace dolaze potresi i oluje basnoslovnih razmjera.

VL
DU
Deleted user
19:12 21.07.2021.

Oružje koje stvara prirodne katastrofe, biološko oružje, tihi 3. svjetski rat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.