Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nexe grupa donirala 1,5 milijuna kuna za medicinsku opremu

Uz podršku lokalnim zajednicama, Nexe Grupa kontinuirano radi na svakodnevnom unapređenju mjera kojima i svoje zaposlenike i poslovne partnere nastoji maksimalno zaštititi od opasnosti koronavirusne bolesti.
08. travnja 2020. u 18:17 3 komentara 277 prikaza
Postavljen novi ulaz za pacijente i djelatnike KBC Osijek
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Nexe Grupa, regionalni proizvođač građevinskih materijala, donirala je 1,5 milijuna kuna u nabavu medicinske opreme za potrebe nekoliko bolnica u regiji kao doprinos u prevladavanju izazova uslijed opasnosti od koronavirusne bolesti.

U Općoj bolnici Karlovac otvoreno  "drive in" testiranje na koronavirus za oko 20 tisuća oboljelih Hrvatskim bolnicama donacija 400.000 tableta klorokin fosfat za liječenje COVID-19

Riječ je o respiratorima i ultrazvučnim uređajima, te ostalim donacijama za nabavu raznih zaštitnih sredstava i opreme.

Primatelji donacija medicinske opreme u Hrvatskoj su Opća županijska bolnica Našice i Klinički bolnički centar Osijek. Osim toga, Hrvatskom Crvenom križu upućena je financijska donacija za nabavu različite zaštitne opreme i sredstava za zaposlenike i volontere Crvenog križa, a Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima financijska donacija za nabavu materijala za izradu zaštitnih vizira koji se doniraju zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske.

Marin Pucar Borba protiv koronavirusa Vrijedna donacija Podravkinog menadžmenta

- U trenucima kada su solidarnost i pomaganje bližnjem u našem fokusu, ovo je bio jedini ispravan odgovor na potrebe lokalnih zajednica u kojima poslujemo i s kojima smo izgradili dugogodišnju uspješnu suradnju. Angažiranjem oko realizacije ovih donacija nastojali smo na odgovarajući način lokalnim bolnicama iskazati podršku u prevladavanju izazova koje nosi ova pandemija, poručili su iz Nexe Grupe.

Uz podršku lokalnim zajednicama, Nexe Grupa kontinuirano radi na svakodnevnom unapređenju mjera kojima i svoje zaposlenike i poslovne partnere nastoji maksimalno zaštititi od opasnosti koronavirusne bolesti.

POSLALI POZIV PODUZETNICIMA Vlada odustala od maski za 19 milijuna! Stigla donacija od 11,5 tona zaštitne opreme

Sve tvornice Nexe Grupe rade, a svi procesi prilagođeni su novonastalim okolnostima poslovanja, uz neometano odvijanje isporuka na svim lokacijama i uz poštivanje svih propisanih mjera zaštite.

arheološki eldorado
Iz slavonskog tla najveću senzaciju tek treba iskopati. Sfinga?! Ma i to je moguće
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?